RAYA COOKIES aka KUEH RAYA 2016

Hana K

“Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria…lalala”

Aduhai,  syioknya Syawal nak ngintai tak lama lagi nih,  Before that, jomlah kita perbanyakkan saham menjelang Ramadhan. Cerita pasal Ramadhan ni, memang funny dol… teringat those days when the watermelon dalam peti ais tiba2 jadi berlubang lobang, macam ada tupai yang makan… hahaha. And pantang kalau ada bubur kacang belen-belen kat dapur, mesti lesap… dunno why lah, i pick up fasting very late…maybe because my mum’s food is so delicious…hahaha.. The funny part is, I’m the only girl in the house, so bab-bab curi makan ni selalu, orang tak syak..ahakz.. K, now confirm all my bros in KL will start laughing…

I memang hantu bubur, and menjelang Syawal jadi hantu Kueh raya…I will choose my spot, and start bersimpuh ala anak dara and do my “sampling”… So u can trust me, these kueh Raya yang we bring to u is DA BEST…U nak “Class and Taste”, and u get SOOPERLICIOUS COOKIES. The “Maison Jar” tu, perfect if u orang macam I, malas sey nak tukar-tukar bottle… park one side and done. K enough said, “Marilah order….”

Author:

Leave a Reply

Your message*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Name*
Email*
Url