Raya Cookies 2018

SOOPERLICIOUS RAYA COOKIES 2018 Assalammualaikum to all my moslem friends! We started to have queries on our Maison Jar Raya Cookies. Good news, you can place your order now and any purchase of 4 bottles and more will entitle for free delivery. It’s a must have on your raya table and a perfect gift too….

SOOPERLICIOUS  RAYA COOKIES 

Hi kakak2 dan abang2!! Eh dah nak raya nih… Still haven’t stock up Kueh raya? Let’s have it with class lah this year. Grab our Maison Jar Cookies. 5 flavors to choose from and InsyaaAllah you won’t be disappointed. Any purchase of 5 bottles and more will entitle for free delivery.  PM/Email or WA us…

HARI RAYA COOKIES 2017

Hi, looking for delicious Raya cookies with style?We are very pleased to share our Maison Jar cookies for 2017. You can place your order now and any purchase of 5 bottles and more will entitle for free delivery.  PM/Email or WA us to book yours today. Jangan lupa!! WA @ 94516966 (Hana K) Email @…

Ramadhan Mubarak

Assalammualaikum dan Ramadhan Mubarak to all cik abang dan cik kak yang tersayang… Semangat nyer.. nak Ramadhan, sebelum tidur, had murtabak zam zam, then drag myself up for sahur, makan lagi, pahala nih bangun sahur…. Morning of Ramadhan… Mana pergi all my fuel ni, felt worse than my 7 years old, literally dragging myself to…

RAYA COOKIES aka KUEH RAYA 2016

“Selamat hari raya, hari untuk kita bersuka ria…lalala” Aduhai,  syioknya Syawal nak ngintai tak lama lagi nih,  Before that, jomlah kita perbanyakkan saham menjelang Ramadhan. Cerita pasal Ramadhan ni, memang funny dol… teringat those days when the watermelon dalam peti ais tiba2 jadi berlubang lobang, macam ada tupai yang makan… hahaha. And pantang kalau ada…